Hírek


Kigyulladt egy gépkocsi Pilisszentlászlón
2019. március 15. 12:25
Kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó Pilisszentlászló közelében, tűz keletkezett egy személyautó motorterében Szentendrén, kigyulladt egy ötven négyzetméteres garázs Érden, két személygépkocsi ütközött össze Sóskút külterületén, teljes egészében égett egy harminc négyzetméteres lakóház Gödöllő külterületén.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó pénteken délelőtt Pilisszentlászló közelében. A szentendrei hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. A tűzoltás ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Tűz keletkezett egy személyautó motorterében pénteken délelőtt Szentendrén, a Széchenyi István téren. A tűzoltók kiérkezése előtt a gépkocsi tulajdonosa a lángokat egy porral oltóval eloltotta, ezzel megakadályozta a tűz továbbterjedését. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres garázs pénteken délután Érden, az Otelló utcában. A tűz további épületekre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. Az érdi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd szellőztették és vizsgálták át az épületet.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken a kora esti órákban Sóskút külterületén. Az ütközés következtében az egyik autó felborult, személyi sérülés nem történt. Az érdi hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.

Teljes egészében égett egy harminc négyzetméteres lakóház péntekre virradóra Gödöllő külterületén. A tűz keletkezésekor az épületben egy ember tartózkodott, ő sérülések nélkül elhagyta az égő ingatlant. A gödöllői hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett lakóházat.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy gépkocsi Pilisszentlászlón Kigyulladt egy gépkocsi Pilisszentlászlón Kigyulladt egy gépkocsi Pilisszentlászlón
>>> További képek a galériában <<<