Hírek


Száraz fű mellett a gázcsonk is lángolt Cegléden
2019. március 14. 11:05
Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület Galgagyörkön, egy üres építési telken száraz aljnövényzetet égettek szerdán Cegléden, kigyulladt egy épülő családi ház egy része Gödöllőn.

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület szerdán délelőtt Galgagyörkön, a Szilágyi úton. A tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack az épületben felrobbant, további három palackot egy szabadnapos tűzoltó a tűzzel veszélyeztetett szomszédos épületből kihozott, ezzel a robbanásveszélyt megszüntette, személyi sérülés nem történt. Az aszódi és a berceli hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett melléképületet.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Egy üres építési telken száraz aljnövényzetet égettek szerdán délelőtt Cegléden, a Kukoricás utcában. Az égetés következtében a tűz átterjedt a telken lévő gázcsonkra, valamint a szomszédos telekre is. A ceglédi hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották, a területet átvizsgálták. Az égő gázcsonk miatt a gázművek szakemberei a vezetéket feltárták, a rendszerből kiszakaszolták, így ezzel megszüntették a kiáramlást.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy épülő családi ház egy része szerdán kora délutáni órákban Gödöllőn, az Antalhegyi utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a lángok már átterjedtek az épület tetőszerkezetére is, személyi sérülés nem történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűzoltás során az egységek az épületből egy gázpalackot kihoztak, a hűtéséről vízsugár segítségével gondoskodtak. Az ingatlan lakhatatlanná vált, a benne élő hat felnőtt és öt gyermek rokonokhoz költöztek.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Száraz fű mellett a gázcsonk is lángolt Cegléden Száraz fű mellett a gázcsonk is lángolt Cegléden Száraz fű mellett a gázcsonk is lángolt Cegléden
>>> További képek a galériában <<<