Hírek


Lakóház égett Dunabogdányban
2019. március 13. 13:11
Két személygépkocsi ütközött össze Ócsa közelében, kigyulladt és teljes egészében égett egy kisebb fatároló a benne tárolt több mázsa tűzifával Tárnokon,tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi házban Dunabogdányban, személygépkocsik ütköztek össze a 4-es főút 83-as kilométerénél.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden kora reggeli órákban Ócsa közelében. Az ütközés következtében két ember súlyos sérüléseket szenvedett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy kisebb fatároló a benne tárolt több mázsa tűzifával kedden a kora délutáni órákban Tárnokon, a Nyár utcában. Az égő tároló lángjai veszélyeztették a közelében lévő lakóházat is. Az érdi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó a közműveket elzárta, majd biztosította a helyszínt. Az érdi tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett melléképületet.

Tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi házban kedden éjfélkor Dunabogdányban, a Hegy utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház több helyisége már teljes egészében égett, valamint a tűz már átterjedt az épület tetőzetére is. A szentendrei hivatásos és a leányfalui önkéntes tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűz keletkezésekor az ingatlanban két ember tartózkodott, ők ki tudtak menekülni az égő házból, azonban kisebb füstmérgezést szenvedtek, őket a mentők a helyszínen ellátták. A ház födémje több helyen beszakadt, a tető megrongálódott, így az épület ideiglenesen lakhatatlanná vált.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze szerdán hajnalban a 4-es főút 83-as kilométerénél, Abony közelében. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Lakóház égett Dunabogdányban Lakóház égett Dunabogdányban Lakóház égett Dunabogdányban
>>> További képek a galériában <<<