Hírek


Közel százötven beavatkozás a vihar kapcsán
2019. március 12. 12:25
Személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze Tápiószecsőn, két személygépkocsi ütközött össze Gödöllőn, útról lesodródott, szántóföldre csapódott, majd az oldalára borult egy személyautó a 31-es főút 59-es kilométerénél, kidőlt fákat, letört ágakat, leszakadt villanyvezetékeket hagyott maga mögött a heves széllökésekkel átvonuló vihar Pest megyében.

Személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze hétfőn reggel Tápiószecsőn, a Dózsa György úton. Az ütközés következtében az autó árokba csapódott. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A gépkocsiban ketten utaztak, az egyiküket a mentők megfigyelésre kórházba szállították.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt Gödöllőn, az Isaszegi úton. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a villanyoszlop eltört. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. Az eltört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Útról lesodródott, szántóföldre csapódott, majd az oldalára borult egy személyautó hétfőn este a 31-es főút 59-es kilométerénél, Szentmártonkáta közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kidőlt fákat, letört ágakat, leszakadt villanyvezetékeket hagyott maga mögött a heves széllökésekkel átvonuló vihar Pest megyében a tegnapi napon. Közel százötven esetben kellett beavatkozni a hivatásos, önkormányzati és az önkéntes tűzoltóknak az események kapcsán. A legtöbb esetben épületekre, kerítésekre, vagy az úttestre dőlt a nagyméretű fákat kellett eltávolítani az egységeknek. Az épületkárokon túl hétfőn reggeli órákban Szigetszentmiklóson a heves szél egy teherautó vontatmányát is felborította. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a felborult szerelvény forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A vontatmányt kamionmentő segítségével állították a kerekeire, majd szüntették meg a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Közel százötven beavatkozás a vihar kapcsán Közel százötven beavatkozás a vihar kapcsán Közel százötven beavatkozás a vihar kapcsán
>>> További képek a galériában <<<