Hírek


Két baleset is történt Üllő közelében
2019. március 11. 13:23
Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület Vácon, három személygépkocsi ütközött össze Kerepesen, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi a 4-es főúton Üllőnél, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó a 4-es főút 32-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Pilisvörösvár és Csobánka között, fának ütközött egy személygépkocsi Pomáz és Pilisszentkereszt között, kigyulladt és teljes egészében égett egy negyven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Úriban, teljes egészében égett egy ötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Dánszentmiklóson, viharkárok Pest megyében.

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület vasárnap délelőtt Vácon, az Újhegyi úton. A tűz két épületet is veszélyeztetett. A helyi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet.  személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Kerepesen, a Szabadság úton. A balesetben két ember szenvedett sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap délután a 4-es főúton Üllőnél. Az autóban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyni a gépkocsit nem tudta. A helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók kézi erővel a sofőrt a járműből kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a roncsot. Az autóból kimentett embert a mentők megfigyelésre kórházba szállították.(fotó: PMKI Monor HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó vasárnap délután a 4-es főút 32-es kilométerénél, Üllő közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, őt a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután Pilisvörösvár és Csobánka között. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A pilisvörösvári önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók a beszorult embert a roncsból kiemelték, majd áramtalanították a járműveket. A roncsból kimentett ember súlyos, rajta kívül még további két ember könnyű sérüléseket szenvedett.

Fának ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Pomáz és Pilisszentkereszt között. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten a roncsba szorultak. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók rögzítették az autót, majd a mentősök segítségével a két embert a roncsból kiemelték, illetve áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A mentők a két embert súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy negyven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete vasárnap délután Úriban, a Fő utcában. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet. A tűz további ingatlanokra nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Teljes egészében égett egy ötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete vasárnap éjfél előtt nem sokkal Dánszentmiklóson, a Muskátli utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház helyiségei is égtek már, az ott lakó három gyermek és egy felnőtt sérülések nélkül elhagyta az égő ingatlant. A dabasi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a házat. Az épület tetőszerkezete a tűzben megsemmisült, a födém több helyen beszakadt, így az ingatlan lakhatatlanná vált, az ott élők további lakhatása megoldott.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Az erős széllel járó vihar hétfőre virradóra elsősorban Pest megye északi részén okozott problémát. Több mint harminc esetben kellett beavatkozni a tűzoltóknak az ilyen jellegű káreseményeknél, és több településen okozott áramkimaradást a viharos időjárás. Az erős szél kidőlt fákat, leszakadt ágakat, megrongálódott tetőszerkezeteket hagyott maga mögött. Kerepesen, az Alföldi utcában egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezetét döntötte le az erős szél. A házban tartózkodó két felnőtt és egy gyermek időben elhagyták az ingatlant, nem szenvedettek sérüléseket. Az épület födémje is több helyen beszakadt, így az épület lakhatatlanná vált.


 

Kapcsolódó képek:

Két baleset is történt Üllő közelében Két baleset is történt Üllő közelében Két baleset is történt Üllő közelében
>>> További képek a galériában <<<