Hírek


Felborult egy személyautó Pilisen
2019. március 10. 13:43
Több szabadtéri tűzeset is történt a szombati napon Pest megyében. Gödöllőn, a Malomtó utcánál egy kisebb melléképület is a tűz martalékává vált, helyesen jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő Érden, felborult egy személyautó Pilis település közelében.

Több szabadtéri tűzeset is történt a szombati napon Pest megyében. Gödöllőn, a Malomtó utcánál egy kisebb melléképület is a tűz martalékává vált. A háromszáz négyzetméteren égő nádas tüze átterjedt egy hat négyzetméteres épületre, valamint a hő hatására károsodott az épület mellett lévő lakókocsi is, személyi sérülés nem történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a leégett területet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Helyesen jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő szombaton délután Érden, az Iglice utcában. A jelzéskor az épületben egy ember tartózkodott, aki elhagyta a házat, a mentők megállapítása szerint könnyebb szén-monoxid-mérgezést szenvedett. Az érdi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a helyiségekben és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették az épületet, majd biztosították a helyszínt.

Felborult egy személyautó szombaton délután Pilis település közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a felborult autó forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a bajbajutott járművet.(fotó: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Felborult egy személyautó Pilisen Felborult egy személyautó Pilisen Felborult egy személyautó Pilisen
>>> További képek a galériában <<<