Hírek


Balesetek és tűzesetek a megyében
2019. március 08. 08:56
Két személyautó ütközött össze Szentendrén, aljnövényzet égett Dunavarsányban, személyautó égett Tápiószentmártonban, lesodródott az útról majd árokba hajtott egy személygépjármű Solymáron, sok helyen égett az aljnövényzet Cegléd külterületén.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök reggel Szentendrén, a Barackos úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Tíz hektáron égett a száraz aljnövényzet csütörtökön délelőtt Dunavarsányban, a Kossuth Lajos utcánál. A tűz egy kisebb épületet is veszélyeztetett. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók három vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a leégett területet. (fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó csütörtökön délután Tápiószentmártonban, az Aranyos úton, egy családi ház udvarán. A tűz épületre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. A nagykátai hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket. (fotó: Nagykáta HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd családi ház falának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Solymáron, a Vasút utcában. Az autó az oldalára borult, a benne utazó egy ember nem szenvedett sérüléseket. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Cegléden és Ceglédbercelen a 40-es út mellett több helyen is égett az aljnövényzet, amit a Ceglédi hivatásos tűzoltók oltottak el. A megszaporodott szabadtéri tüzek miatt az egész ország területén, így Pest megyében is tűzgyújtási tilalom van.


 

Kapcsolódó képek:

Balesetek és tűzesetek a megyében Balesetek és tűzesetek a megyében Balesetek és tűzesetek a megyében
>>> További képek a galériában <<<