Hírek


Gépkocsi lángolt a 11-es főúton
2019. március 07. 14:56
Menet közben kigyulladt egy kamion kereke az M5-ös autópálya, a 83-as kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Sülysápon, tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében a 11-es főút 16-os kilométerénél, kigyulladt egy hetven négyzetméteres családi ház egy helyisége Monorierdő külterületén, huszonöt négyzetméteres melléképület a benne tárolt eszközökkel együtt kapott lángra Pilisvörösváron.

Menet közben kigyulladt egy kamion kereke szerdán délelőtt az M5-ös autópálya, a 83-as kilométerénél, Újhartyán közelében. A tűzoltók kiérkezése előtt a jármű sofőrje a tűzoltását egy porral oltóval megkezdte, ezzel megakadályozta a lángok továbbterjedését. A dabasi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a még izzó részeket eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Sülysápon, a Fő utcában. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt, azonban az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a roncsokat, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében szerdán délután a 11-es főút 16-os kilométerénél, Szentendre közelében. A szentendrei hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a fém alkatrészeket. Az autóban egyedül a sofőr utazott, ő időben, sérülések nélkül elhagyta az égő járművet.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Kigyulladt egy hetven négyzetméteres családi ház egy helyisége szerdán este Monorierdő külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a lángok már átterjedtek a ház felsőszintjére is, személyi sérülés nem történt. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Huszonöt négyzetméteres melléképület a benne tárolt eszközökkel együtt kapott lángra szerdán este Pilisvörösváron, a Szent László utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a lángok már átterjedtek az épület mellett felhalmozott gumiabroncsokra is, személyi sérülés nem történt. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a leégett épületet.(fotó: FKI Videó)


 

Kapcsolódó képek:

Gépkocsi lángolt a 11-es főúton Gépkocsi lángolt a 11-es főúton Gépkocsi lángolt a 11-es főúton
>>> További képek a galériában <<<