Hírek


Földgáz nyomáscsökkentője is lángra kapott Nagykőrösön
2019. március 06. 11:56
Kigyulladt egy bozótos, valamint egy családi ház fa kapuja Nagykőrösön, kigyulladt a 40-es út 13-as kilométer közelében a csapadékelvezető árok környezetében lévő száraz aljnövényzet, elsodort egy kerékpárral közlekedő gyermeket a menetrend szerint közlekedő HÉV- szerelvény Budakalászon, három személygépkocsi ütközött össze Kartal és Verseg települések között.

Kigyulladt egy bozótos, valamint egy családi ház fa kapuja kedden délelőtt Nagykőrösön, a Csipvári utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a lángok már átterjedtek a kapu mellett lévő földgáz nyomáscsökkentő dobozára, amiből a kiáramló gáz begyulladt. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók a gázfogadó környezetében lévő tüzet eloltották, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei elzárták a gázt, ezzel egyidejűleg a tűzoltók eloltották a nyomáscsökkentőből kitörő lángokat.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt a 40-es út 13-as kilométer közelében a csapadékelvezető árok környezetében lévő száraz aljnövényzet kedden kora délutáni órákban. A tűz átterjedt a közelben lévő nyárfaerdő aljnövényzetére is. A ceglédi, szolnoki és a nagykátai hivatásos tűzoltók három vízsugár és kézi szerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a leégett területet.

Elsodort egy kerékpárral közlekedő gyermeket kedden délután a menetrend szerint közlekedő HÉV- szerelvény Budakalászon, a Sport utcai átjáróban. A gyermek nem esett a szerelvény alá, de súlyos sérüléseket szenvedett. A szentendrei hivatásos tűzoltók a mentők kiérkezéséig stabilizálták a gyermek állapotát, majd segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze kedden délután Kartal és Verseg települések között. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott, két ember sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Földgáz nyomáscsökkentője is lángra kapott Nagykőrösön Földgáz nyomáscsökkentője is lángra kapott Nagykőrösön Földgáz nyomáscsökkentője is lángra kapott Nagykőrösön
>>> További képek a galériában <<<