Hírek


Gyalogost gázolt egy teherautó Vácon
2019. február 19. 11:45
Három személygépkocsi ütközött össze Tökölön, felborult egy személyautó az 1-es főút 8-as kilométerénél, gyalogost gázolt egy teherautó Vácon.

Három személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Tökölön, a Pesti úton. Az ütközés következtében az egyik autó az oldalával az árokba borult, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos és a kis szigeti önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd a helyszínelést követően a kerekeire állították a felborult személyautót. A balesetben két ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Felborult egy személyautó hétfőn este az 1-es főút 8-as kilométerénél, Budaörs közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki nem szenvedett sérüléseket. A budaörsi önkéntes tűzoltók kerekeire állították, áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Gyalogost gázolt egy teherautó kedden hajnalban Vácon, a Honvéd utca és a Dr. Csányi László körút kereszteződésében. A gázolást követően a teherautó egy villanyoszlopnak ütközött és azt kidöntötte. A gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Gyalogost gázolt egy teherautó Vácon Gyalogost gázolt egy teherautó Vácon Gyalogost gázolt egy teherautó Vácon
>>> További képek a galériában <<<