Hírek


Tömeges ütközés Üllő közelében
2019. február 18. 11:42
Hat személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 27-es kilométerénél, tűz keletkezett egy személyautó motorterében Szigethalmon, kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó Nagykáta külterületén,szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy gyermek Szentmártonkátán.

Hat személygépkocsi ütközött össze vasárnap reggel a 4-es főút 27-es kilométerénél, Üllő közelében. A balesetben egy ember szenvedett sérüléseket, őt a mentők kórházba szállították, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Tűz keletkezett egy személyautó motorterében vasárnap délelőtt Szigethalmon, az Orgona utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a lángok már átterjedtek az autó utasterére is, személyi sérülés nem történt. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó vasárnap délután Nagykáta külterületén. Az égő autóban és annak környékén nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. A nagykátai hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett roncsot.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy gyermek vasárnap este Szentmártonkátán, a Sport utcában. A mentők a mérgezett gyermeket eszméletlen állapotban szállították kórházba. A nagykátai hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a családi házban és alacsony értékben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Tömeges ütközés Üllő közelében Tömeges ütközés Üllő közelében Tömeges ütközés Üllő közelében
>>> További képek a galériában <<<