Hírek


Kigyulladt és teljes terjedelmében égett két gépkocsi Mogyoródon
2019. február 17. 09:10
Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi az 51-es főút 46-os kilométerénél, kigyulladt és teljes egészében égett egy parkoló gépkocsi Mogyoródon, személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze a 441-es főúton.

Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi szombaton délelőtt az 51-es főút 46-os kilométerénél, Dömsöd közelében. Az ütközés következtében három ember súlyos sérüléseket szenvedett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ráckevei önkormányzati és a dömsödi önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd a helyszínelést követően megszüntették a forgalmi akadályt. A mentők a legsúlyosabb sérültet helikopterrel szállították kórházba. A műszaki mentés ideje alatt a főutat lezárták ezért kisebb torlódás alakult ki az érintett útszakaszon.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy parkoló gépkocsi szombaton délután Mogyoródon, a Berektető úton. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt egy másik álló gépkocsira is, személyi sérülés nem történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze szombaton este a 441-es főúton, Nagykőrös határában. Az ütközés következtében a kerékpáros a gépkocsi alá szorult és forgalmi akadályt okozott. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók kézi erővel a járművet megemelték, az alatta lévő embert kiemelték, majd a mentőknek átadták. A mentők a kimentett ember életét megmenteni már nem tudták, a helyszínen elhunyt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett két gépkocsi Mogyoródon Kigyulladt és teljes terjedelmében égett két gépkocsi Mogyoródon Kigyulladt és teljes terjedelmében égett két gépkocsi Mogyoródon
>>> További képek a galériában <<<