Hírek


Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Vácon
2019. február 16. 08:39
Tűz keletkezett egy parkoló gépkocsi motorterében Albertirsán, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Vácon, négy személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 43-as kilométerénél.

Tűz keletkezett egy parkoló gépkocsi motorterében pénteken reggel Albertirsán, a Dánosi utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a lángok már átterjedtek az autó utasterére is, az ott tartózkodók a tűz oltását megkezdték. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi pénteken délben Vácon, a Telep utcában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, ő nem szenvedett sérüléseket, az oszlop azonban eltört, megdőlt. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodik.(fotó: PMKI Vác HTP)

Négy személygépkocsi ütközött össze pénteken délután az M3-as autópálya 43-as kilométerénél, Bag közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Vácon Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Vácon Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Vácon
>>> További képek a galériában <<<