Hírek


Garázstűz Gödöllőn
2019. február 13. 10:23
Kamionnak ütközött egy személygépkocsi az M0-ás autóút 18-as kilométerénél, kigyulladt egy harminc négyzetméteres garázs valamint a mellette lévő kisebb melléképület Gödöllőn, teljes egészében égett egy ötven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete, illetve egy helyisége Vál településen.

Kamionnak ütközött egy személygépkocsi kedden délután az M0-ás autóút 18-as kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. Az autóban egy ember utazott, ő a roncsba szorult és súlyos sérüléseket szenvedett, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók kézi erővel a roncsba szorult embert kiemelték, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.

Kigyulladt egy harminc négyzetméteres garázs valamint a mellette lévő kisebb melléképület kedden délután Gödöllőn, a Bercsényi Miklós utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt a szomszédos családi ház tetőszerkezetére is, személyi sérülés nem történt. A gödöllői, aszódi és a fővárosi hivatásos tűzoltók hat vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületeket.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Teljes egészében égett egy ötven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete, illetve egy helyisége szerdára virradóra Vál település, Arany János utcájában. A tűz veszélyeztette a szomszédos épületeket is, személyi sérülés nem történt. A helyi önkormányzati és az érdi hivatásos tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.(fotó: PMKI Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Garázstűz Gödöllőn Garázstűz Gödöllőn Garázstűz Gödöllőn
>>> További képek a galériában <<<