Hírek


Két személygépkocsi ütközött össze Mogyoródon
2019. február 10. 11:37
Két személygépkocsi ütközött össze Mogyoródon, felborult egy személyautó és forgalmi akadályt okozott Sülysáp közelében, kigyulladt egy gépkocsi egy családi ház udvarán lévő faszerkezetű, fóliával fedett garázsban Monoron, kigyulladt egy hetven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete, valamint egy helyisége Törökbálinton.

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton reggel Mogyoródon, a Gödöllői úton. Az ütközés következtében egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Felborult egy személyautó és forgalmi akadályt okozott szombaton délelőtt Sülysáp közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, ő nem szenvedett sérüléseket. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy gépkocsi egy családi ház udvarán lévő faszerkezetű, fóliával fedett garázsban szombaton délelőtt Monoron, a Jókai utcában. A monori hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy hetven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete, valamint egy helyisége szombaton délután Törökbálinton, a Virág utcában. A törökbálinti és az érdi hivatásos tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűzeset során személyi sérülés nem történt, azonban az épület ideiglenesen lakhatatlanná vált.


 

Kapcsolódó képek:

Két személygépkocsi ütközött össze Mogyoródon Két személygépkocsi ütközött össze Mogyoródon Két személygépkocsi ütközött össze Mogyoródon
>>> További képek a galériában <<<