Hírek


Faház égett Nagymaroson
2019. február 09. 08:13
Két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 46-os kilométerénél, Dömsöd közelében, kigyulladt és teljes egészében égett egy negyven négyzetméteres faház Nagymaros külterületén.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délelőtt az 51-es főút 46-os kilométerénél, Dömsöd közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók az autóban rekedt embert kézi erővel kiemelték, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a roncsokat. A kiemelt ember súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy negyven négyzetméteres faház pénteken éjjel Nagymaros külterületén. A tűz keletkezésekor az épületben egy ember tartózkodott, ő időben, sérülések nélkül elhagyta az égő épületet. A helyi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett ingatlant.(fotó: PMKI Vác HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Faház égett Nagymaroson Faház égett Nagymaroson Faház égett Nagymaroson
>>> További képek a galériában <<<