Hírek


Pincehelyiség égett Vácon
2019. február 08. 12:31
Kisteherautó és egy személyautó ütközött össze Letkés település külterületén, varrodaként működő üzlethelyiség pincéjében keletkezett tűz Vácon, fának ütközött, majd felborult egy személyautó Hernád külterületén.

Kisteherautó és egy személyautó ütközött össze csütörtökön reggel Letkés település külterületén. Az ütközés következtében egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A vámosmikolai önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Vámosmikola ÖTP)

Varrodaként működő üzlethelyiség pincéjében keletkezett tűz csütörtökön délelőtt Vácon, a Tornyos Pál utcában. A pincében öt köbméternyi szivacs égett, izzott, személyi sérülés nem történt. A váci hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, szüntették meg az izzást. Az oltást követően az egységek átvizsgálták, illetve átszellőztették a füsttel telítődött helyiséget.(fotó: PMKI Vác HTP)

Fának ütközött, majd felborult egy személyautó csütörtökön éjjel Hernád külterületén. Az autóban hárman utaztak, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.


 

Kapcsolódó képek:

Pincehelyiség égett Vácon Pincehelyiség égett Vácon Pincehelyiség égett Vácon
>>> További képek a galériában <<<