Hírek


Szén-monoxid mérgezés Vasadon
2019. február 07. 10:45
Négy ember szenvedett szén-monoxid mérgezést Vasadon szerda este, két személygépjármű ütközött össze Ócsa közelében, illetve Dabason a Kossuth Lajos úton. Kigyulladt egy melléképület tetőszerkezete Érden.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán a kora reggeli órákban Ócsa közelében. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott, az egyik felborult, a másik gépkocsira egy fa dőlt. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a kidőlt fát motoros láncfűrésszel eltávolították, majd biztosították a helyszínt. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őt a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett útszakaszon.

Személygépkocsik ütköztek össze szerda délután Dabason, a Kossuth Lajos úton. Az ütközés következtében az egyik autó felborult, forgalmi akadályt okozott, személyi sérülés nem történt. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy harminc négyzetméteres melléképület tetőszerkezete szerda délután Érden, a Csér utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt a száz négyzetméteres főépület tetőszerkezetére is. Az érdi hivatásos tűzoltók a tető megbontását követően négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd átvizsgálták az ingatlant. A tűz keletkezésekor az épületben két felnőtt és két gyermek tartózkodott, ők időben, sérülések nélkül elhagyták a házat. A családi ház ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élők lakhatása megoldott. 

Négy ember szenvedett szén-monoxid-mérgezést szerdán este Vasadon, a Kossuth Lajos utcában, egy családi házban. A tűzoltók kiérkezésekor mind a négy ember az épületet elhagyta, közülük ketten súlyos, ketten pedig könnyebb mérgezést szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban és a lakrészben, illetve a tetőtérben, ahol magas értékben volt kimutatható a mérgező gáz jelenléte. A méréseket követően a tűzoltók a helyiségeket átszellőztették, majd biztosították a helyszínt.