Hírek


Két személygépkocsi ütközött össze Dunaharasztiban
2019. február 06. 11:37
Árokba hajtott és felborult egy személyautó Majosháza közelében, két személygépjármű ütközött össze Dunaharasztiban, és Martonvásár közelében is.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó kedden délelőtt Majosháza közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, ő nem szenvedett sérüléseket, önerejéből elhagyta az autót. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délelőtt Dunaharasztiban, a Szent István utcában. A balesetben két ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Szigetszentmiklós HTP) 

Személygépkocsik ütköztek össze kedden éjszaka a 7-es főút 28-as kilométerénél, Martonvásár közelében. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őt a mentők kórházba szállították.


 

Kapcsolódó képek:

Két személygépkocsi ütközött össze Dunaharasztiban Két személygépkocsi ütközött össze Dunaharasztiban Két személygépkocsi ütközött össze Dunaharasztiban
>>> További képek a galériában <<<