Hírek


Halálos baleset a 4-es főúton Albertirsa közelében
2019. február 04. 15:11
Parkoló gépkocsinak, majd kerítésnek ütközött egy személyautó Isaszegen, személygépkocsi és egy kamion ütközött össze a 4-es főút 53-as kilométerénél.

Parkoló gépkocsinak, majd kerítésnek ütközött egy személyautó vasárnap délután Isaszegen, a Szent László utcában. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Személygépkocsi és egy kamion ütközött össze vasárnap délután a 4-es főút 53-as kilométerénél, Albertirsa közelében. Az ütközés következtében két ember a személyautóba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori és a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó és nyomóhengerek segítségével a két embert a roncsból kiszabadították, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A két ember életét megmenteni már nem lehetett, mindketten a helyszínen elhunytak. Az autóban utazott még egy ember, őt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A műszaki mentés ideje alatt a főutat lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Halálos baleset a 4-es főúton Albertirsa közelében Halálos baleset a 4-es főúton Albertirsa közelében Halálos baleset a 4-es főúton Albertirsa közelében
>>> További képek a galériában <<<