Hírek


Halálos lakástűz Pilisen
2019. február 01. 09:58
Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres lakóház Pilis külterületén, két felnőttet és két gyermeket szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba szállítottak Százhalombattáról, két személygépkocsi ütközött össze Nagykőrösön, személygépkocsik ütköztek össze csütörtökön az M1-es autópálya 16-os kilométerénél, az úton megcsúszva egy telephely kerítését átszakítva udvarra csapódott és felborult egy személyautó Pándon.

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres lakóház csütörtökön kora reggeli órákban Pilis külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a ház már teljes egészében égett, a tető, illetve a födém több helyen beszakadt. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet. A tűzoltók az épület átvizsgálása során a törmelékek között egy elhunyt embert találtak. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás során vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: PMKI KMSZ)

Két felnőttet és két gyermeket szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba szállítottak csütörtökön délelőtt Százhalombattáról, az Ilonka utcából. Az érdi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a nyolcvan négyzetméteres, kétszintes családi házban. A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a mérgező gáz jelenlétét, ezt követően az egységek átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délben Nagykőrösön, a József Attila utcában. Az ütközés következtében egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Személygépkocsik ütköztek össze csütörtökön kora esti órákban az M1-es autópálya 16-os kilométerénél, Biatorbágy közelében. Az ütközés következtében az egyik autó a szalagkorlátnak is neki csapódott, egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A biatorbágyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Az úton megcsúszva egy telephely kerítését átszakítva udvarra csapódott és felborult egy személyautó csütörtökön éjszaka Pándon, a Bartók Béla utcában. A gépkocsiban hárman utaztak, közülük ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó:PMKI Nagykáta HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Halálos lakástűz Pilisen Halálos lakástűz Pilisen Halálos lakástűz Pilisen
>>> További képek a galériában <<<