Hírek


Halálos baleset az M2-es autóúton
2019. január 17. 13:58
Kisteherautó és egy kamion ütközött össze az M2-es autóút 41-es kilométerénél, kigyulladt és teljes egészében égett egy tizenhat négyzetméteres melléképület Áporkán, tűz keletkezett egy családi ház udvarán álló gépkocsi motorterében Albertirsán, két személygépkocsi ütközött össze Vácon.

Kisteherautó és egy kamion ütközött össze szerdán délelőtt az M2-es autóút 41-es kilométerénél, Kosd közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a helyszínen életét vesztette, a kamion az út menti árokba csapódott. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A kamion sofőrje a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt az autóút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Vác HTP)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy tizenhat négyzetméteres melléképület szerdán délután Áporkán, a Petőfi Sándor utcában. A tűz a melléképületről nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt. A ráckevei önkormányzati tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Tűz keletkezett egy családi ház udvarán álló gépkocsi motorterében szerdán délután Albertirsán, a Galamb utcában. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök hajnalban Vácon, a Külső Rádi úton. Az ütközés következtében egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Halálos baleset az M2-es autóúton Halálos baleset az M2-es autóúton Halálos baleset az M2-es autóúton
>>> További képek a galériában <<<