Hírek


Kigyulladt egy lakókocsi Nagymaroson
2019. január 15. 12:44
Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Vasad külterületén, két személygépkocsi ütközött össze Galgagyörk közelében, kigyulladt egy mosógép és annak környezete egy ikerház első emeletén Szigetszentmiklóson, árokba hajtott és felborult egy személyautó Kóka határában, két kamion ütközött össze az M7-es autópálya 20-as kilométerénél, Tárnok közelében, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy üres telken lévő lakókocsi és annak környezete Nagymaroson.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn reggel Vasad külterületén. A gépkocsiban hárman utaztak, az egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn délelőtt Újszilvás és Tápiószele települések között. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, nem szenvedett sérüléseket. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel Galgagyörk közelében. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott, egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Kigyulladt egy mosógép és annak környezete egy ikerház első emeletén hétfőn délelőtt Szigetszentmiklóson, a Komáromi utcában. A tűz keletkezésekor az épületben egy felnőtt és két gyermek tartózkodott, ők kimenekültek a füsttel telítődött lakásból. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és egy porral oltó segítségével oltották el a lángokat, majd szellőztették át a ház helyiségeit. A felnőtt személyt a mentők enyhe füstmérgezés gyanújával kórházba szállították.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személyautó hétfőn délután Kóka határában. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből, sérülések nélkül elhagyta az autót. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók megszüntették az üzemanyagfolyást és áramtalanították a járművet.

Két kamion ütközött össze hétfőn délután az M7-es autópálya 20-as kilométerénél, Tárnok közelében. Az ütközés következtében az egyik teherautó sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, az összetört kamion forgalmi akadályt okozott. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy üres telken lévő lakókocsi és annak környezete hétfőn este Nagymaroson, a Galagonya utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack a kocsiban felrobbant. A helyi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett lakókocsit. Az átvizsgálás során a romok között egy megégett embert találtak, az életét megmenteni már nem lehetett, a helyszínen elhunyt. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: Nagymaros ÖTE)


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy lakókocsi Nagymaroson Kigyulladt egy lakókocsi Nagymaroson Kigyulladt egy lakókocsi Nagymaroson
>>> További képek a galériában <<<