Hírek


Baleset Tóalmáson
2019. január 14. 11:44
Árokba hajtott és felborult egy személyautó Kóspallag és Kismaros települések között, az úton megcsúszott, majd egy fának csapódott egy személyautó Gombán, kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Szigetszentmiklóson, két személygépkocsi ütközött össze Tóalmáson, teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres, tárolásra használt melléképület Nyársapát külterületén.

Árokba hajtott és felborult egy személyautó vasárnap délelőtt Kóspallag és Kismaros települések között. A váci hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A balesetben személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Az úton megcsúszott, majd egy fának csapódott egy személyautó vasárnap délelőtt Gombán, a Jókai Mór utcában. A gépkocsiban egy ember utazott, könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete vasárnap délelőtt Szigetszentmiklóson, a Melinda utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljesen egészében égett, személyi sérülés nem történt. A szigetszentmiklósi hivatásos és a kis-szigeti önkéntes tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután Tóalmáson, a Béke utcában. Az ütközés következtében az egyik autó egy közkútnak is neki csapódott, azt kitörte, valamint az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben két ember szenvedett könnyebb sérüléseket.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres, tárolásra használt melléképület vasárnap este Nyársapát külterületén. A tűz veszélyeztette az épülettel egybeépített további melléképületeket is, személyi sérülés nem történt. A ceglédi hivatásos és a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Baleset Tóalmáson Baleset Tóalmáson Baleset Tóalmáson
>>> További képek a galériában <<<