Hírek


Lakóház égett Verőcén
2019. január 12. 11:11
Kigyulladt és teljes egészében égett egy hatvan négyzetméteres faháZ Verőcén, közvilágítási oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Dunakeszin.

Kigyulladt és  teljes egészében égett egy hatvan négyzetméteres faház pénteken délután Verőcén, a Napos utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a házban tartózkodó ember a tűz oltását megkezdte, eközben súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A váci hivatásos és a nagymarosi önkéntes tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett ingatlant.(fotó: PMKI Vác HTP)

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy személygépkocsi pénteken éjjel Dunakeszin, a Tamási Áron és a Klapka utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében az oszlop eltört és kidőlt, az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A gépkocsiban hárman utaztak, az egyikük a roncsba szorult. A fővárosi hivatásos és a fóti önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a járműből kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a személyautót. A kimentett ember súlyos, az egyik utastársa pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.


 

Kapcsolódó képek:

Lakóház égett Verőcén Lakóház égett Verőcén Lakóház égett Verőcén
>>> További képek a galériában <<<