Hírek


Vonat gázolt Galgahévízen, ketten meghaltak
2019. január 11. 09:34
Vonat gázolt Galgahévízen, felborult egy személyautó Dabason, kerítésnek csapódott egy autó Biatorbágyon, kamion és teherautó ütközött az M7-esen.

Személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő vonat ütközött össze csütörtökön délben Galgahévízen, egy vasúti átjáróban. A becsapódás erejétől a vonat az autót közel ötszáz méteren keresztül tolta maga előtt, majd a nyíltpályán állt meg. A gépkocsiban ketten utaztak, mindketten a helyszínen életüket vesztették. Az aszódi és a hatvani hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A szerelvényen utazók nem szenvedtek sérüléseket, a továbbutaztatásukról a szolgáltató gondoskodott. (fotó: Aszód Őrs)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt Dabas határában. A gépkocsiban ketten utaztak, önerejükből elhagyták az autót, sérüléseket nem szenvedtek. A dabasi hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. (fotó: Dabas HTP) 

Az úton megcsúszott, majd kerítésnek csapódott egy személyautó csütörtökön délben Biatorbágyon. A gépkocsiban ketten utaztak, egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Összeütközött egy kamion és egy teherautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 29-es kilométernél, Martonvásár térségében. A balesethez az érdi, a pusztaszabolcsi és a fővárosi hivatásos, valamint a martonvásári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a kamion sofőrjét feszítővágó segítségével kiszabadították, majd átadták őt a mentőknek. A helyszínen a mentés idején forgalomkorlátozás volt érvényben. (fotó: Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Vonat gázolt Galgahévízen, ketten meghaltak Vonat gázolt Galgahévízen, ketten meghaltak Vonat gázolt Galgahévízen, ketten meghaltak
>>> További képek a galériában <<<