Hírek


Személyautó és teherautó ütközött Dabason
2019. január 10. 10:56
Halálos baleset történt Dabason szerda délután, amikor egy teherautó egy személyautóval ütközött össze. Hat esetben avatkoztak be a megye tűzoltói a havas utakon, árokba hajtott, illetve az útról lesodródott járművek mentésében kérték a segítségüket.

Személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze szerdán délután az 5-ös főút 40-es kilométerénél, Dabason. A balesetben a gépkocsiban utazó ember súlyos sérüléseket szenvedett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A tűzoltóegységek kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó a súlyos sérült újraélesztését megkezdte, amit az időközben kiérkező dabasi hivatásos tűzoltók átvettek, majd a mentőszolgálat munkatársai folytatták tovább. A hosszas küzdelem nem járt sikerrel, a sérült személy életét megmenteni már nem lehetett, a helyszínen elhunyt. A dabasi hivatásos tűzoltók ezzel egyidejűleg áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Dabas HTP) 

A tegnapi napon a télies időjárással összefüggésben hat esetben kellett beavatkozni a tűzoltóknak Pest megyében. A legtöbbször az úton megcsúszott, árokba hajtott gépkocsik műszaki mentését hajtották végre az egységek. Hajnalban a 441-es úton Nagykőrösön, reggel M2-es autóút 28-as kilométerénél, Göd közelében, délelőtt Gödöllőn kettőször, Érden és Pilisszentivánon történtek műszaki mentések, kértek segítséget a katasztrófavédelemtől. A káresemények során személyi sérülés nem történt, a műszaki mentések nagyobb fennakadásokat nem okoztak a közlekedésben.


 

Kapcsolódó képek:

Személyautó és teherautó ütközött Dabason Személyautó és teherautó ütközött Dabason Személyautó és teherautó ütközött Dabason
>>> További képek a galériában <<<