Hírek


A havas útviszonyok miatt több baleset is történt Pest megye útjain
2019. január 09. 09:46
A kedden lehulló hómennyiség miatt több helyre is riasztották a készenléti egységeket. Gödöllőre, Vecsésre, Dabasra, Bugyira, Pilisszentivánra, Dunavarsányba és Csobánkára is vonultak a tűzoltók műszaki mentés céljából.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó egy családi ház udvarán Tápiógyörgyén, a Lehel utcában. Az esethez a nagykátai hivatásos és a tápiógyörgyei önkéntes tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. A tűz és a füst lakóépületet nem veszélyeztetett.

Vasúti sínekre csúszott egy gépkocsi kedd délelőtt Gödöllő külvárosában, a Klapka György úti vasúti átjáróban. A balesethez a gödöllői hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik a műszaki mentési munkálatokat elvégezték, az eset során nem sérült meg senki. (fotó: Gödöllő HTP)

Összeütközött két gépkocsi kedd délután a 400-as út Vecsés és Üllő közötti szakaszán. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. A balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentőszolgálat munkatársai ellátták.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó kedd délután az 5-ös főút Dabas és Hernád közötti szakaszán. A balesethez a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. A balesetben senki nem sérült meg.

Kedd délután a Bugyi és Dabas közötti úton egy személyautó lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult. A balesethez a dabasi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik a műszaki mentési munkálatokat elvégezték.  A balesetben senki nem sérült meg.

Összeütközött két gépkocsi kedd délután Pilisszentivánon a Tópart utcában. A balesethez a város önkéntes tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba csúszott egy kisteherautó kedd délután Dunavarsány és Taksony közötti úton. A balesethez a délegyházi önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. A balesetben senki nem sérült meg.

Csobánkán a Sarok utcában egy tehergépjármű megcsúszott és az árokban elakadt. A pomázi önkormányzati tűzoltók a teherautót kézi erővel és kéziszerszámokkal kiszabadította. Személyi sérülés az eset során nem történt.


 

Kapcsolódó képek:

A havas útviszonyok miatt több baleset is történt Pest megye útjain A havas útviszonyok miatt több baleset is történt Pest megye útjain A havas útviszonyok miatt több baleset is történt Pest megye útjain
>>> További képek a galériában <<<