Hírek


Lakóház égett Úriban
2019. január 08. 13:39
Négy személygépkocsi ütközött össze Dunaharasztiban, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres családi ház Úriban.

Négy személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt Dunaharasztiban, a Dózsa György úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres családi ház hétfőn délután Úriban, a Rákóczi úton. A tűz keletkezésekor az épületben két ember tartózkodott, mindketten kisebb égési sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A monori és a nagykátai hivatásos, valamint a sülysápi önkéntes tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az ingatlant. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzben két gázpalack felrobbant, a ház tetőszerkezete, födémje beomlott, így az épület lakhatatlanná vált.(fotó: PMKI KMSZ)


 

Kapcsolódó képek:

 Lakóház égett Úriban  Lakóház égett Úriban  Lakóház égett Úriban
>>> További képek a galériában <<<