Hírek


Pincetűz Isaszegen
2019. január 05. 11:50
Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó az 51-es főút 26-os kilométerénél, tűz keletkezett egy százhúsz négyzetméteres családi ház pincéjében Isaszegen.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó pénteken kora délutáni órákban az 51-es főút 26-os kilométerénél, Dunavarsány közelében. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Tűz keletkezett egy százhúsz négyzetméteres családi ház pincéjében pénteken délután Isaszegen, a Bercsényi utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a hatvan négyzetméteres pince már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A gödöllői és a fővárosi hivatásos tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűz következtében a pince, illetve az átjárón keresztül a lakás is füsttel telítődött, az épület ideiglenesen lakhatatlanná vált.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Pincetűz Isaszegen Pincetűz Isaszegen Pincetűz Isaszegen
>>> További képek a galériában <<<