Hírek


Melléképületbe csapódott egy gépkocsi Szentendrén
2018. december 06. 12:29
Kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó az M6-os autópálya 30-as kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Valkó közelében, kigyulladt egy régi építésű családi ház egy szobája Váchartyánban, lesodródott az útról, családi ház kertjébe, majd egy melléképületbe csapódott egy személygépkocsi Szentendrén.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó szerdán délután az M6-os autópálya 30-as kilométerénél, Ercsi közelében. Az autóban egyedül a sofőr utazott, aki időben, sérülések nélkül elhagyta a gépkocsit. Az érdi hivatásos és a százhalombattai létesítményi tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Valkó közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott, a másik forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy régi építésű családi ház egy szobája szerdán délután Váchartyánban, a Dózsa György utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a szoba már teljes egészében égett, a lángok már átterjedtek a ház tetőszerkezetére is. A váci hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az ingatlant. A tűz keletkezésekor a helyiségben egy ember tartózkodott, az ő életét megmenteni már nem lehetett, a helyszínen elhunyt. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: PMKI Vác HTP)

Lesodródott az útról, családi ház kertjébe, majd egy melléképületbe csapódott egy személygépkocsi szerdán este Szentendrén, a Vadkacsa utcában. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az autó egy gázórának is nekiment, amiből szivárgott a gáz. A szentendrei hivatásos tűzoltók megszüntették a gázszivárgást, áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd a helyszínelést követően drótkötél segítségével az úttestre kivontatták.(fotó: PMKI Szentendre HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Melléképületbe csapódott egy gépkocsi Szentendrén Melléképületbe csapódott egy gépkocsi Szentendrén Melléképületbe csapódott egy gépkocsi Szentendrén
>>> További képek a galériában <<<