Hírek


Mindkét gépkocsi kigyulladt az ütközést követően Biatorbágy közelében
2018. december 05. 12:34
Tartályos teherautó és egy személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 63-as kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Biatorbágy közelében, személygépkocsik ütköztek össze Cegléden, villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Csobánkán.

Tartályos teherautó és egy személyautó ütközött össze kedden reggel az M5-ös autópálya 63-as kilométerénél, Lajosmizse közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, a tartály nem sérült, veszélyes anyag nem került ki a szabadba. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, átvizsgálták a kamiont, majd biztosították a helyszínt.(PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden kora esti órákban Biatorbágy közelében. Az ütközés következtében az egyik autó kigyulladt, teljes egészében égett, majd a tűz átterjedt a másik gépkocsira is. A törökbálinti és az érdi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. A két gépkocsiban összesen hárman utaztak, mindannyian súlyos sérüléseket szenvedtek. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Személygépkocsik ütköztek össze kedden este Cegléden, a Széchenyi úton. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek ütközött egy személygépkocsi kedden este Csobánkán, a Plandics téren. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók kézi erővel a sofőrt a roncsból kiemelték, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.


 

Kapcsolódó képek:

Mindkét gépkocsi kigyulladt az ütközést követően Biatorbágy közelében Mindkét gépkocsi kigyulladt az ütközést követően Biatorbágy közelében Mindkét gépkocsi kigyulladt az ütközést követően Biatorbágy közelében
>>> További képek a galériában <<<