Hírek


Baleset az 51-es főúton
2018. december 04. 12:33
Frontálisan ütközött össze egy kamion és egy személygépkocsi a 31-es főút 33-as kilométerénél, személyautó és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze az 51-es főút 53-as kilométerénél, lesodródott az útról és az oldalára borult egy kisteherautó Páty külterületén.

Frontálisan ütközött össze egy kamion és egy személygépkocsi hétfőn kora délutáni órákban a 31-es főút 33-as kilométerénél, Sülysáp közelében. A balesetben az autó sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes, valamint a nagykátai és a monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. Az ütközés során a teherautó üzemanyagtartálya leszakadt, több száz liter üzemanyag az úttestre kifolyt, ezért az olaj felitatatásáig, illetve az út megtisztításáig a főutat lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Személyautó és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze hétfőn délután az 51-es főút 53-as kilométerénél, Dömsöd közelében. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őt a mentők kórházba szállították, az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az autót, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Lesodródott az útról és az oldalára borult egy kisteherautó hétfőn délután Páty külterületén. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult. A törökbálinti hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat szakembereivel együttműködve a beszorult embert a roncsból kiemelték, majd a tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták, majd a helyszínelést követően a kerekeire állították a járművet. A mentők a sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)


 

Kapcsolódó képek:

Baleset az 51-es főúton Baleset az 51-es főúton Baleset az 51-es főúton
>>> További képek a galériában <<<