Hírek


Számos baleset történt a tegnapi napon a megye útjain
2018. november 09. 13:01
Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az úttestre visszacsapódott egy személygépkocsi Dabas külterületén, kigyulladt és teljes egészében égett egy harminc négyzetméteres faház Erdőkertesen, Két személygépkocsi ütközött össze Maglódon, munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak Valkón, kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 36-os kilométerénél, munkagéppel gázvezetékbe vágtak Szentendrén, tűz keletkezett egy lakókocsiban Tápiógyörgyén, személygépkocsik ütköztek össze Szentendrén, álló autónak ütközött egy személygépkocsi Szentendrén.

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az úttestre visszacsapódott egy személygépkocsi csütörtökön hajnalban Dabas külterületén. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy harminc négyzetméteres faház csütörtökön reggel Erdőkertesen, a Viola utcában. A gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a romokat. Az épület teljesen kiégett, lakhatatlanná vált, személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Maglódon, a bevásárlóközpont parkolójában. Az ütközés következtében egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a kifolyt üzemanyagot felitatták, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak csütörtökön délelőtt Valkón, a József Attila utcában. A megvágott húszmilliméteres vezetékből szivárgott a gáz, személyi sérülés nem történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a vezetéket összeszorították, ezzel megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei gondoskodtak a végleges javításról.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön kora délutáni órákban az 51-es főút 36-os kilométerénél, Áporka közelében. Az ütközés következtében a gépkocsi felborult, személyi sérülés nem történt. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították, majd a kerekeire állították a felborult járművet.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Munkagéppel gázvezetékbe vágtak csütörtökön délután Szentendrén, a Hangya utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, személyi sérülés nem történt. A szentendrei hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a vezetéket összeszorították, ezzel megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei kiszakaszolták a sérült vezetéket, majd gondoskodtak a végleges javításról.

Tűz keletkezett egy lakókocsiban csütörtökön délután Tápiógyörgyén, a Mikszáth Kálmán utcában. A lakókocsiban a nagy mennyiségben felhalmozott ruhaneműk és egyéb tárgyak kaptak lángra. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a tűz oltását megkezdték, személyi sérülés nem történt. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a még izzó részeket eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték. A lakókocsiban egy ember élt, az elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze csütörtökön délután Szentendrén, a Dózsa György úton. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, a mentőknek átadták. A roncsból kimentett ember súlyos, rajta kívül még további három ember szenvedett könnyebb sérüléseket.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Álló autónak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön este Szentendrén, a Szentlászlói úton. Az ütközés erejétől a parkoló gépkocsi egy embert elütött, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a roncsokat, majd segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek. A mentők és a tűzoltók kiérkezése előtt egy éppen arra közlekedő szabadnapos tűzoltó elsősegélybe részesítette az elütött embert, valamint biztosította a helyszínt. A balesetben még egy felnőtt személy, illetve két gyermek könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Szentendre HTP)


 

Kapcsolódó információk: