Hírek


Villanyóra égett Szigetszentmiklóson
2018. november 08. 14:12
Kigyulladt egy négyemeletes lakóház első emeleti lakásának a villanyóra szekrénye Szigetszentmiklóson, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy utánfutót vontató személygépkocsi Cegléden, két teherautó ütközött össze a 405-ös főút 14-es kilométerénél.

Kigyulladt egy négyemeletes lakóház első emeleti lakásának a villanyóra szekrénye szerdán reggel Szigetszentmiklóson, az Iskola utcában. A tűz következtében a lépcsőház füsttel telítődött, személyi sérülés nem történt. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók porral oltóval a lángokat eloltották, majd a feszültségmentesítést követően egy vízsugár segítségével a még izzó részeket megszüntették. Az oltás ideje alatt hét embert a lakóépületből biztonságos helyre kísértek, akik a tűzoltást követően visszatérhettek a lakásaikba.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy utánfutót vontató személygépkocsi szerdán délután Cegléden, a Budai úton. A gépkocsiban ketten utaztak, egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínelést követően kerekeire állították a felborult járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Két teherautó ütközött össze szerdán délután a 405-ös főút 14-es kilométerénél, Újhartyán közelében. Az ütközés következtében az egyik teherautó az árokba hajtott, a sofőrje a roncsba szorult. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A kimentett sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt a főutat lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Dabas HTP)


 

Kapcsolódó képek:

 Villanyóra égett Szigetszentmiklóson  Villanyóra égett Szigetszentmiklóson  Villanyóra égett Szigetszentmiklóson
>>> További képek a galériában <<<