Hírek


Súlyos baleset az M3-as autópályán
2018. november 07. 13:04
Álló személygépkocsiba rohant egy kamion az M3-as autópálya 32-es kilométerénél, lesodródott az útról és a sávokat elválasztó betonelemeknek ütközött egy személygépkocsi a 4-es főút 55-ös kilométerénél.

Álló személygépkocsiba rohant egy kamion kedden reggel az M3-as autópálya 32-es kilométerénél, Gödöllő közelében. Az ütközés következtében két ember a helyszínen életét vesztette, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt egy sávban haladt a forgalom Budapest irányába, így jelentős torlódás alakult ki az érintett szakaszon.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Lesodródott az útról és a sávokat elválasztó betonelemeknek ütközött egy személygépkocsi kedden este a 4-es főút 55-ös kilométerénél, Albertirsa közelében. Az autóban hárman utaztak, közülük ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Súlyos baleset az M3-as autópályán Súlyos baleset az M3-as autópályán Súlyos baleset az M3-as autópályán
>>> További képek a galériában <<<