Hírek


Elindult a „Társasházak Napja” elnevezésű konzultációs sorozat
2018. november 07. 11:05
Sajtótájékoztatóval indította november 6-án a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Társasházak Napja elnevezésű konzultációs sorozatot Vácon. A katasztrófavédelem a tavalyi évhez hasonlóan idén is meghirdette a társasházak közös képviselőinek és lakóinak szóló háromnapos rendezvényét, melynek során a lakóközösség széleskörű tájékoztatást kaphat a követendő tűzmegelőzési szabályokról, ezzel megnövelve a lakóépületek biztonságát.

A váci Madách Imre Művelődési Központban tartott sajtótájékoztatón Meskó László tűzoltó ezredes a váci katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője köszöntőjében felvezette a háromnapos program célkitűzését, majd Oláh László tűzoltó őrnagy, megyei hatósági osztályvezető, és Farkas Csaba tűzoltó őrnagy, a váci kirendeltség hatósági osztályának vezetője a tűzvédelmi házirend készítésével kapcsolatos tudnivalókról, a biztonsági rács létesítéséről, a tárolási szabályokról, a felvonulási terület biztosításáról, valamint a homlokzati szigetelés kialakításáról, továbbá a nyílt láng használatáról beszéltek a megjelent média munkatársainak, majd az általuk feltett kérdésekre válaszoltak.

 A katasztrófavédelem szakemberei többek között ezekben a témakörökben, de minden társasházzal kapcsolatos kérdéssel kapcsolatban, három napon keresztül, november 6. és 8. között minden nap 10 és 16 óra között a megye öt kirendeltségén várják az érdeklődőket, melyek elérhetőségeit IDE kattintva találja meg. 

Fotós: Pest MKI

 

Kapcsolódó képek:

Elindult a Elindult a