Hírek


Lakástűz Érden
2018. november 05. 14:04
Kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Érden, két személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 67-es kilométerénél.

Kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete vasárnapra virradóra Érden, a Sajó utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, egy gázpalack a tűzben felrobbant. Az érdi hivatásos és a tárnoki önkéntes tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a házat. A tűz keletkezésekor az ingatlanban egy ember tartózkodott, aki időben, sérülések nélkül elhagyta az égő épületet. A ház kiégett, lakhatatlanná vált, az ott lakó ember rokonokhoz költözött.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután a 4-es főút 67-es kilométerénél, Cegléd közelében. Az ütközés következtében egy ember a helyszínen elhunyt, egy felnőtt súlyos, egy másik könnyű, és egy gyermek szintén súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt a főutat lezárták, a terelésről gondoskodtak.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Lakástűz Érden Lakástűz Érden Lakástűz Érden
>>> További képek a galériában <<<