Hírek


Felborult és kigyulladt egy gépkocsi Üllőnél
2018. november 04. 09:06
Felborult egy személygépkocsi Nagymaroson, két személygépkocsi ütközött össze Dunaharasztiban, lesodródott az útról, árokba hajtott egy személygépkocsi a 4-es főút 26-os kilométerénél, kigyulladt egy családi házzal egybeépített ötven négyzetméteres melléképület Bényén.

Felborult egy személygépkocsi szombaton délelőtt Nagymaroson, a Fehérhegy utcában. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a felborult autó forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók kézi erővel, kötelek segítségével a járművet kerekeire állították, átvizsgálták, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délben Dunaharasztiban, a Klapka György utcában. A balesetben három ember súlyos, életveszélyes, ketten pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Lesodródott az útról,  árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton délután a 4-es főút 26-os kilométerénél, Üllő közelében. Az autó felborult, kigyulladt, a sofőrje a járműből kirepült, könnyű sérüléseket szenvedett. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített ötven négyzetméteres melléképület szombaton éjszaka Bényén, a Hegyalja utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt a főépületre is, személyi sérülés nem történt. A monori hivatásos és az üllői önkéntes tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.


 

Kapcsolódó képek:

Felborult és kigyulladt egy gépkocsi Üllőnél Felborult és kigyulladt egy gépkocsi Üllőnél Felborult és kigyulladt egy gépkocsi Üllőnél
>>> További képek a galériában <<<