Hírek


Kamionok ütköztek össze
2018. október 12. 10:47
Személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze Ócsa külterületén, két személygépkocsi ütközött össze az 5-ös főút 41-es kilométerénél, munkálatok közben megsérült egy gázvezeték Érden, hulladékszállító teherautó és három személygépkocsi ütközött össze Dunaharaszti közelében, két teherautó ütközött össze Bugyi település közelében, kigyulladt és teljes egészében égett egy családi ház mellé épített melléképület Érden, két felnőtt és három gyermek szén-monoxid-mérgezést szenvedett Solymáron.

Személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze csütörtökön reggel Ócsa külterületén. Az ütközés következtében a gépkocsi az árokba csapódott, a benne utazó egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel az 5-ös főút 41-es kilométerénél, Dabason. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt, azonban az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Munkálatok közben megsérült egy gázvezeték csütörtökön délelőtt Érden, a Túr utcában. A megsérült vezetékből szivárgott a gáz, ezért a gázművek szakemberi, valamint az érdi hivatásos tűzoltók lezárták az utca érintett szakaszát. A lezárt területet kiürítették, ami érintett egy általános iskolát is. Az iskolát közel háromszáz tanuló hagyta el, kísérték őket biztonságos helyre, majd később a város művelődési házába. A szolgáltató szakemberei kiszakaszolták a sérült vezetéket, majd gondoskodtak a végleges javításáról. A műszaki mentés ideje alatt a tűzoltók biztosították a helyszínt. A gázelzárást követően megszűnt a kiáramlás, ezt követően a tanulók visszatérhettek az iskolába, a lakók a lakásaikba, személyi sérülés nem történt.

Hulladékszállító teherautó és három személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Dunaharaszti közelében. A balesetben két ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Két teherautó ütközött össze csütörtökön délután Bugyi település közelében. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, az összetört kamionok forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy családi ház mellé épített melléképület csütörtökön délután Érden, a Diósdi úton. A húsz négyzetméteres épületben kisgépek, használati tárgyak, eszközök égtek. Az érdi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet. A tűz a családi házra nem terjedt át, azonban a helyiségei füsttel telítődöttek. A tűzesetben egy ott lakó ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két felnőtt és három gyermek szén-monoxid-mérgezést szenvedett csütörtökön éjszaka Solymáron, a Budai Nagy Antal utcában, egy családi házban. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban és magas értékben kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A mentők a sérült embereket kórházba szállították.


 

Kapcsolódó képek:

Kamionok ütköztek össze Kamionok ütköztek össze Kamionok ütköztek össze
>>> További képek a galériában <<<