Hírek


Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Szigetszentmiklóson
2018. október 11. 13:28
Két személygépkocsi ütközött össze Sülysápon, villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Szigetszentmiklóson, úttestről lesodródva árokba hajtott egy személygépkocsi Cegléden.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt Sülysápon, a Malom utcában. Asz ütközés következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak csapódott, személyi sérülés nem történt. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szerdán délelőtt Szigetszentmiklóson, az Üdülő soron. A gépkocsiban egy felnőtt és egy kisgyermek utazott, a felnőtt ember könnyű sérüléseket szenvedett. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Az eltört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Úttestről lesodródva árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán este Cegléden, a Budai úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Szigetszentmiklóson Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Szigetszentmiklóson Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Szigetszentmiklóson
>>> További képek a galériában <<<