Hírek


Két gépkocsi ütközött össze a 7-es főúton
2018. október 10. 12:07
Két személygépkocsi ütközött össze a 7-es főút 29-es kilométerénél, személyautók ütköztek össze Dunakeszin, helyesen és időben jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő Pilisszentkereszten.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délelőtt a 7-es főút 29-es kilométerénél, Martonvásár közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az út menti árokba csapódott, egy ember a roncsba szorult. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A balesetben egy ember súlyos, ketten pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek. A műszaki mentés ideje alatt a főút érintett szakaszát lezárták.(fotó: PMKI Érd HTP)

Személyautók ütköztek össze kedden délelőtt Dunakeszin, a Fő úton. Az ütközés következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak ütközött, a másik egy családi ház udvarába csapódott. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott. A balesetben két ember szenvedett sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították.

Helyesen és időben jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő kedden délután Pilisszentkereszten, az Erdősor utcában. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a lakásban és kismértékben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt. A jelzésre a házban tartózkodó ember a szabadba távozott, így személyi sérülés nem történt.


 

Kapcsolódó képek:

Két gépkocsi ütközött össze a 7-es főúton Két gépkocsi ütközött össze a 7-es főúton Két gépkocsi ütközött össze a 7-es főúton
>>> További képek a galériában <<<