Hírek


Melléképület égett Érden
2018. október 08. 13:15
Három személygépkocsi ütközött össze Tápiószelén, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy tíz négyzetméteres, családi házzal egybeépített melléképület Érden, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a 2-es főút 21-es kilométerénél.

Három személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Tápiószelén, a Bartók Béla úton. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadították, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A balesetben két ember szenvedett súlyos sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy tíz négyzetméteres, családi házzal egybeépített melléképület vasárnap délelőtt Érden, a Harkály és a Varjú utcák sarkán. A tűz veszélyeztette a főépületet is, személyi sérülés nem történt. Az érdi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.(fotó: PMKI Érd HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután a 2-es főút 21-es kilométerénél, Dunakeszin. Az ütközés következtében az oszlop letört, a vezetékek leszakadtak. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őt a mentők kórházba szállították.


 

Kapcsolódó képek:

 Melléképület égett Érden  Melléképület égett Érden  Melléképület égett Érden
>>> További képek a galériában <<<