Hírek


Balesetek a megye útjain
2018. október 07. 09:13
Kisteherautó hátuljába rohant egy személygépkocsi az M2-es autóút kosdi lehajtójánál, két személyautó ütközött össze Gyömrőn, három személygépkocsi ütközött össze a 11-es főúton, egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 28-as kilométerénél, kigyulladt és teljes egészében égett egy hetven négyzetméteres családi ház Szigetújfalun, szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy kiskorú gyermek Százhalombattán.

Kisteherautó hátuljába rohant egy személygépkocsi szombaton délelőtt az M2-es autóút kosdi lehajtójánál. Az ütközés következtében a személyautó sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, önállóan a gépjárművet elhagyni nem tudta. A váci hivatásos tűzoltók kézi erővel a sérült embert a roncsból kiemelték, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.(fotó: PMKI Vác HTP)

Két személyautó ütközött össze szombaton délelőtt Gyömrőn, a Gróf Teleki utcában. Az ütközés következtében az egyik autó felborult, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, a kifolyt üzemanyagot felitatták, majd biztosították a helyszínt. A balesetben három ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították.(fotó: PMKI Monor HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze szombaton délután a 11-es főúton, Budakalászon. Az ütközés következtében egy kisgyermek könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött össze szombaton este az M5-ös autópálya 28-as kilométerénél, Ócsa közelében. Az ütközés következtében a mikrobusz az árokba borult, egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy hetven négyzetméteres családi ház szombaton éjszaka Szigetújfalun, a Szőlő utcában. A tűz további épületeket veszélyeztetett, személyi sérülés nem történt. A kis-szigeti önkéntes, a ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók több vízsugár segítségével a tüzet eloltották, az épületet átvizsgálták.(fotó: Kis-Sziget ÖTE)

Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy kiskorú gyermek szombaton éjjel Százhalombattán a Kertész utcában, egy családi házban. Az érdi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a lakásban és magas értékben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók a lakást átszellőztették, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain
>>> További képek a galériában <<<