Hírek


Súlyos baleset Pilisen
2018. október 06. 11:41
Két személygépkocsi ütközött össze az M7 –es autópálya 18-as kilométerénél, szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópálya 21-es kilométerénél, lesodródott az útról és árokba hajtott, az oldalára borult egy személygépkocsi a 4-es főút 48-as kilométerénél.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken reggel az M7 –es autópálya 18-as kilométerénél, Érd közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A feltorlódott kocsisorban újabb baleset történt. Kamion hátuljába rohant egy személygépkocsi, személyi sérülés itt sem történt. Az érdi tűzoltók átvizsgálták a járműveket.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi pénteken délután az M3-as autópálya 21-es kilométerénél, Mogyoród közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott, ezért torlódás alakult ki az érintett szakaszon. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, a kifolyt üzemanyagot felitatták, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Lesodródott az útról és árokba hajtott, az oldalára borult egy személygépkocsi szombatra virradóra a 4-es főút 48-as kilométerénél, Pilisen. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult. A monori hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult sofőrt kiszabadították, az autót áramtalanították, majd biztosították a helyszínt. A roncsból kimentett ember súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.(fotó: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Súlyos baleset Pilisen Súlyos baleset Pilisen Súlyos baleset Pilisen
>>> További képek a galériában <<<