Hírek


Tűzesetek és balesetek a megyében
2018. augusztus 09. 09:18
Személygépjármű és kisteherautó ütközött Pilisen, Üllőn egy melléképületről terjedt át a tűz egy szomszédos épület tetőszerkezetére, Kóka és Zsámbok között az aljnövényzet kapott lángra, Dabason a Besnyői elágazásnál két személygépjármű ütközött, Gyömrőn egy családi ház egyik helyiségében keletkezett tűz, Martonvásár közelében egy gépjármű az útról lesodródott, az M5-ös autópálya mellett kigyulladt az aljnövényzet.

Szerda kora reggel, Pilisen a Bence út és a Kossuth út találkozásánál egy platós kisteherautó és személygépjármű ütközött. A baleset során a személygépjármű vezetője sérült, őt a mentők kórházba szállították. a monori hivatásos tűzoltók az áramtalanítást végeztek, forgalmi akadályt megszűntették. (fotó: Monor HTP)

Szerda kora délután Üllőn az Ócsai úton egy melléképületben keletkezett tűz illetve robbant fel egy Pb gázpalack. A tűz a szomszédos épület és melléképület tetőszerkezetére is átterjedt. A helyszínre a monori hivatásos tűzoltók vonultak, a tüzet három sugár segítségével eloltották. Az épületet nem lakhatásra használják, személyi sérülés az eset során nem történt. (fotó: Monor HTP)

Szerda délután Kóka és Zsámbok között két hektáron tarló és erdő aljnövényzete égett. A tűz lábon álló kukoricát és méhkaptárokat veszélyeztetett. A kiérkező nagykátai hivatásos, kókai és tóalmási önkéntes tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották.

Dabason az 5-ös főúton a Besnyői elágazásnál két személygépjármű ütközött, melynek következtében az egyik jármű villanyoszlopnak csapódott. A kiérkező dabasi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították a helyszínt biztosították. A balesetben sérült személyt könnyebb sérülésekkel a mentők a kórházba szállították. (fotó: Dabas HTP)

Gyömrőn a Kossuth Ferenc utcában egy kétszintes családi ház egyik szobájában keletkezett tűz. A monori hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották, annak továbbterjedését megakadályozták. A tulajdonosok az eset során személyi sérülést nem szenvedtek, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor. (fotó: Monor HTP)

Az M7-es autópályán Martonvásár közelében egy személygépjármű az útpályáról letérve a szalagkorlátot átszakítva a szántóföldre sodródott. Az érdi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd az úttestre vontatták. A személygépjármű utasai nem sérültek, a jármű elszállításáról ők gondoskodtak.

Az M5-ös autópálya 39-es kilométerszelvényénél az út melletti száraz gaz, tarló kapott lángra mintegy háromszáz négyzetméteres területen. A helyszínre vonuló dabasi tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották. A beavatkozás ideje alatt teljes útzár, az utómunkálatok idején forgalomkorlátozás mellett egy sávon haladhatott a forgalom.


 

Kapcsolódó képek:

Tűzesetek és balesetek a megyében Tűzesetek és balesetek a megyében Tűzesetek és balesetek a megyében
>>> További képek a galériában <<<