Hírek


Teljes egészében égett egy rakodógép Cegléden
2018. július 11. 13:15
Lesodródott az útról, a szalagkorláton átbukott az árokba csapódott és az oldalára borult egy kisbusz az M0 –ás autóút 1-es kilométerénél, szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M5-ös autópálya 62-es kilométerénél, munka közben kigyulladt és teljes egészében égett egy rakodógép Cegléd külterületén, nagy mennyiségű hulladék kapott lángra egy hulladéklerakó telepen Csömör külterületén, motoros siklóernyő felszállás közben elektromos felsővezetékbe fennakadt Kartalon, kamion és egy személyautó ütközött össze Tápiószelén.

Lesodródott az útról, a szalagkorláton átbukott az árokba csapódott és az oldalára borult egy kisbusz kedden kora reggeli órákban az M0 –ás autóút 1-es kilométerénél, Biatorbágy közelében. A buszban ketten utaztak, önerejükből elhagyták a járművet, sérüléseket nem szenvedtek. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a mikrobuszt, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó kedden délelőtt az M5-ös autópálya 62-es kilométerénél, Lajosmizse közelében. A gépkocsiban öten utaztak, nem szenvedtek sérüléseket. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Munka közben kigyulladt és teljes egészében égett egy rakodógép kedden délelőtt Cegléd külterületén. A gép kezelője a tűzoltók kiérkezése előtt porral oltókkal a tűz oltását megkezdte, azonban a tüzet eloltani nem tudta, személyi sérülés nem történt. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Nagy mennyiségű hulladék kapott lángra egy hulladéklerakó telepen kedden délelőtt Csömör külterületén. A fővárosi és a gödöllői hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűz oltását két erőgép is segítette. A tűzoltás ideje alatt a fővárosi katasztrófavédelmi mobil labor folyamatos méréseket végzett a füst terjedésének irányában, azonban a levegőben egészségre ártalmas koncentrációt kimutatni nem tudott, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.(fotó: FKI Videó)

Motoros siklóernyő felszállás közben elektromos felsővezetékbe fennakadt kedden este Kartalon, a Lehel utcánál. A siklóernyőben ketten utaztak, tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók segítségével a járművet elhagyták, sérüléseket nem szenvedtek. Az aszódi és a hatvani hivatásos tűzoltók a légi járművet a vezetékről leemelték, a tulajdonosának átadták.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Kamion és egy személyautó ütközött össze kedden este Tápiószelén, a Farmosi úton. Az ütközés következtében a gépkocsi egy villanyoszlopnak csapódott. Az ütközés erejétől az oszlop eltört, az autó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. Az eltört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Teljes egészében égett egy rakodógép Cegléden Teljes egészében égett egy rakodógép Cegléden Teljes egészében égett egy rakodógép Cegléden
>>> További képek a galériában <<<