Hírek


Árokba csapódott egy gépkocsi a 3-as főúton
2018. július 08. 09:46
Két személygépkocsi ütközött össze az M0-ás autóút 19-es kilométerénél, négy személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 37-es kilométerénél, útról lesodródott és az árokba csapódott egy személyautó a 3-as főúton.

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délután az M0-ás autóút 19-es kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az út menti árokba csapódott, személyi sérülés nem történt. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Négy személyautó ütközött össze szombaton délután az M5-ös autópálya 37-es kilométerénél, Kakucs közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Útról lesodródott és az árokba csapódott egy személyautó szombaton este a 3-as főúton, Hévízgyörk közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult. Az aszódi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert kiszabadították, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a roncsot. A kimentett személy súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.(fotó: PMKI Aszód Őrs)


 

Kapcsolódó képek:

Árokba csapódott egy gépkocsi a 3-as főúton Árokba csapódott egy gépkocsi a 3-as főúton Árokba csapódott egy gépkocsi a 3-as főúton
>>> További képek a galériában <<<