Hírek


Baleset az 1-es főúton
2018. június 14. 14:28
A vihart követően kettőszáz esetben avatkoztak be a tűzoltók a megyében, személygépkocsik ütköztek össze a 7-es főút 20-as kilométerénél, két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze az 1-es főút 8-as kilométerénél, hirdetőtábla tartóoszlopának csapódott egy személyautó Érden.

A keddi vihart követően szerdán késő estig dolgoztak Pest megyében a tűzoltók a károk felszámolásán. Összesen kettőszáz esetben kellett beavatkozni a hivatásos, az önkormányzati és az önkéntes tűzoltóegységeknek a megye területén. Ötvenkettő esetben közútról, harmincöt esetben elektromos vezetékekről, három esetben vasúti pályáról kellett nagyméretű fát, vagy ágat eltávolítani, négy helyszínen pedig a viharos szél az épület tetejét bontotta meg. A vihar az áramszolgáltatásban is gondot okozott, hiszen szerdára virradóra több mint kilencezer fogyasztónál szünetelt a szolgáltatás. A hiba elhárításán a szakemberek egész nap dolgoztak, így az esti órákra mindenhol helyreállt az áramellátás. A nagyszámú események során személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Személygépkocsik ütköztek össze szerdán reggel a 7-es főút 20-as kilométerénél, Érd közelében. A gépkocsikban egyedül a sofőrök utaztak, mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szerdán délután az 1-es főút 8-as kilométerénél, Budaörs közelében. A balesetben egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Hirdetőtábla tartóoszlopának csapódott egy személyautó szerda éjjel Érden, a Duna utca és a Budafoki út kereszteződésében. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt, azonban a hirdetőtábla instabillá vált. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az autót, autómentő segítségével a táblát eltávolították, ezzel megszüntették a veszélyhelyzetet.(fotó: PMKI Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Baleset az 1-es főúton Baleset az 1-es főúton Baleset az 1-es főúton
>>> További képek a galériában <<<