Hírek


Üres víztartályok égtek Budaörsön
2018. június 13. 16:20
Üres, műanyag víztartályok kaptak lángra Budaörsön, leszakadt egy családi ház külső szerelt vaslépcsője Dunaharasztiban, egész éjjel dolgoztak Pest megyében a tűzoltók az átvonuló vihart követően.

Üres, műanyag víztartályok kaptak lángra kedden délelőtt Budaörsön, a Stefánia utcában, egy ipartelep területén. A tartályok egy száz négyzetméteres raktár fala mellett voltak elhelyezve, így a lángok átterjedtek az épületre is. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Leszakadt egy családi ház külső szerelt vaslépcsője kedden délután Dunaharasztiban, a Duna utcában. A lépcsőn két ember tartózkodott, mindketten a feljáróról leestek, az egyikük, a lépcső alatt parkoló gépjármű tetejére zuhant, és súlyos sérüléseket szenvedett. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók az autó tejére esett embert leemelték, a mentőknek átadták. A mentők mindkét embert kórházba szállították.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Egész éjjel dolgoztak Pest megyében a tűzoltók a megyén átvonuló vihart követően. Közel száz bejelentés érkezett a műveletirányításra az éjszaka folyamán. Az erős szél főleg a megye déli részén okozott problémát. Leszakadt ágakat, több méteres kidőlt fákat hagyott maga mögött a szélsőséges időjárás. A kidőlt növényzet sok esetben az alatta húzódó felsővezetéket is magával rántotta, így több mint kilencezer fogyasztónál szünetelt az áramszolgáltatás. Az események felszámolása most is folyamatban van, és emellett újabb bejelentések érkeznek, így az egységek címről címre járva számolják fel az eseményeket.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Üres víztartályok égtek Budaörsön Üres víztartályok égtek Budaörsön Üres víztartályok égtek Budaörsön
>>> További képek a galériában <<<